Prémiové a lahodné masové speciality pro všechny kategorie psů

Psí misky si zaslouží trochu šťávy. Nové prémiové konzervy Brit Premium by Nature fungují nejen jako chutný a krásně voňavý doplněk granulí, ale také jako kompletní krmivo nebo odpolední svačinka. Kombinací jemného masového paté a kousků vnitřností s bylinkami, ovocem či kolagenem poté vzniká báječně lahodná a lehce stravitelná dobrota určená všem psím mlsalům.

0

Pro všechny psí parťáky

Velký, malý, mladý či starší, lenoch nebo potrhlo… Každý si dá rád do čenichu! Nové masové konzervy Brit ve variantách z rybího, kuřecího, hovězího, krocaního či vepřového masa uspokojí mlsné chutě všech psích parťáků. Alfou a omegou této specialitky je jemné masové paté doplněné o játra, dršťky, srdíčka či pohanku a dary přírody v podobě bylin a ovoce. A nechybí ani lososový olej, zdroj omega-3 mastných kyselin, jež podporuje kvalitní srst, imunitu, ale třeba i cévní a mozkovou činnost.

Dobrota, která prospívá zdraví

V nových konzervách řady Brit najdete také extra porci kolagenu, ovoce a bylinek. Jednotlivé receptury tak podporují výživu kostí a chrupavek, imunity, zklidňují zažívání a dodávají vlákninu. „Mokré“ krmivo navíc pomáhá zlepšit příjem tekutin. Bonusem je také skvělá chuť a stravitelnost. V prémiových Brit konzervách určitě nenajdete obiloviny, sóju ani geneticky modifikované organismy. Řada prémiových konzerv je ušita na míru všem plemenům jakéhokoli věku a všem velikostem psích parťáků. Počítat můžete tedy i s variantou pro psí juniory a pejsky s citlivým zažíváním. Tyto chutné specialitky jsou dostupné v 6 příchutích a dvou velikostech 400 g a 800 g. Větší velikost konzervy ocení především majitelé větších psů či početnějších psích smeček.

A co dát tedy vašemu chlupatému parťákovi ochutnat?

Na výběr máte několik možností – například pořádné hovězí s dršťkami a kolagenem pro zdravé klouby a šlachy, či lehká voňavá rybí varianta s rybími kůžemi a zvýšeným obsahem lososového oleje a vysokým obsahem omega 3 mastných kyselin. Pro klasiky je v nabídce osvědčené kuře s kuřecími srdíčky a borůvkami na podporu imunity, nebo chutné vepřové s tracheou a rozmarýnem, který napomáhá lepšímu trávení. Pro psí juniory a pejsky s citlivým zažíváním je v nabídce jemné krůtí s játry a léčivým heřmánkem a jehněčí s pohankou a jablky. Pohanka má schopnost zahřívat organismus, jablka obsahují vlákninu a společně tak pomáhají lepšímu trávení citlivých psů.

Více na www.krmivo-brit.cz