Soutěž o superprémiové krmivo pro psy Brit Care

Všichni majitelé psů se snaží dát svým parťákům to nejlepší, od péče o zdraví až po volnočasové aktivity. Ani výživa v tom není výjimkou. Český výrobce krmiv Brit ve své supeprémiové řadě Brit Care klade důraz na prevenci výživou. Dopřejte svému čtyřnohému miláčkovi kvalitní krmivo – vyhrajte Brit Care.

0

Brit Care – Prevence výživou

Superprémiová krmiva značky Brit Care jsou už dlouhé roky oblíbenou výživovou prevencí profesionálních chovatelů i všech psích milovníků. Jehněčí maso, základna receptur s rýží Brit Care Lamb & Rice, vyniká vysokou stravitelností a využitelností bez potravních alergií. Zároveň obsahuje vysoký podíl nenasycených tuků se značnou mírou využitelnosti v organismu a kompletní řadu aminokyselin pro optimální výživu svalů, tkání a dlouhodobě znamenitou kondici. Neobsahuje žádné nežádoucí živočišné proteiny. Alfou a omegou krmiv je nejen vyvážený poměr všech ingrediencí, ale i kvalitní suroviny od lokálních i přímých světových dodavatelů.

Všechny receptury Brit Care pro psy obsahují extrakt ze semen ostropestřce mariánského, který má protizánětlivé účinky, podporuje imunitu a ochraňuje játra. Dále vitamín C, účinnou ochranu membrán, buněčné imunity a kloubních chrupavek. Jen nejvyspělejší technologie dokáže do krmiv zapracovat vitamín C a zároveň nezničit jeho účinnost tepelnou úpravou. Růst pozitivní střevní mikroflóry, respektive optimální trávicí procesy, zajišťují prebiotika (fruktooligosacharidy a mannanoligosacharidy) doplněná inulinem, který zlepšuje funkci prebiotik a podporuje imunitu.

Prostřednictvím receptur Brit Care můžete vybrat výživovou variantu na míru věku, plemeni a kondici psa. Superprémiové krmivo jej pak bude po celý život podporovat v dobrém zdraví a znamenité duševní i fyzické formě.

Soutěžní otázka:

Jaká bylina se přidává do krmiv Brit Care pro podpory imunity a ochranu jater?

  1. Ostropestřec mariánský
  2. Smetanka lékařská
  3. Rakytník

Tři z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku získávají balíček superprémiového krmiva pro psy Brit Care v hodnotě 500 Kč. Správné odpovědi zasílejte na [email protected] do 25.3. Do předmětu e-mailu uvádějte „BRIT“.

Balíček obsahuje:

Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice 3 kg

Superprémiové kompletní krmivo pro dospělé psy středních plemen (10–25 kg). Hypoalergenní receptura jehněčí s rýží.

2x Brit Boutiques Gourmandes 400 g

Vysoký podíl kvalitního masa a jeho šetrné zpracování je zárukou excelentní chuti i vůně. Lahodné kombinace skutečných masových kousků ve výtečné omáčce dokonale uspokojí i ty nejnáročnější psí gurmány.

Brit Let´s Bite Bounty Bones 150 g

Kostičky s příchutí jehněčího představují 100 % chutný pamlsek pro psy. Zábava a odměna v jednom. Pamlsky, které splní všechny tajné psí sny a fantazie – bezpečné kosti na jedno zakousnutí.

www.krmivo-brit.cz